Από το κατάστημα μας, μπορείτε να προμηθευτείτε προϊόντα για εσάς και το αυτοκίνητο  σας.

 

Την παραγγελία σας, μπορείτε να μας την δώσετε μέσω του eshop μας, τηλεφωνικά, με φαξ ή και με email. Στην περίπτωση που κάνετε την παραγγελία με οποιοδήποτε τρόπο εκτός του ηλεκτρονικού καταστήματος μας, αυτόματα θεωρούμε ότι έχετε συμφωνήσει με τους όρους και τις προϋποθέσεις της παραγγελίας που αναφέρονται στην φόρμα παραγγελίας (καλάθι αγορών).

 

Προσφορές: 

Προσφορές με δωρεάν μεταφορικά και άτοκες δόσεις ισχύουν μόνο για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι σε παραγγελίες που γίνονται τηλεφωνικά ή με email.

 

Οι τρόποι παραλαβής είναι αποστολή στο χώρο σας με courier, παραλαβή από το κατάστημα μας.

 

Οι τρόποι πληρωμής είναι

 • αντικαταβολή μόνο για αποστολές μέσα στην Ελλάδα (επιβαρύνετε με επιπλέον κόστος εκτός των μεταφορικών)
 • χρέωση κάρτας (χρεωστική - πιστωτική - προπληρωμένη)
 • κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 • Με μετρητά ή κάρτα στο κατάστημά μας
 • Paypal (Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με paypal, θα χρεωθείτε με ένα μέρος από την προμήθεια του, δηλαδή 2,5%)

 

Διαθεσιμότητα

 • Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνετε μία φορά την ημέρα. Για αυτό το λόγο, ενδέχεται να  μην υπάρχει κάποιο προϊόν, το οποίο στο site έχει την ένδειξη του άμεσα διαθέσιμου. Για να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία, κάντε παραγγελία με ένδειξη "παραλαβή από το κατάστημα" και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία που μπορείτε να περάσετε να παραλάβετε το προϊόν που επιθυμείτε.
 • Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αφορά τον χρόνο που χρειαζόμαστε να παραλάβουμε το προϊόν, από τον προμηθευτή μας. Στην περίπτωση που ο προμηθευτής δεν έχει το προϊόν ετοιμοπαράδοτο, ο χρόνος παράδοσης ενδέχεται να φτάσει μέχρι και τις 16 εβδομάδες.

  

Για εμβάσματα και πληρωμές:

 

 • Πειραιώς: 5035-090480-975

  ΙΒΑΝ: GR8901720350005035090480975
  Swift: PIRBGRAA

   

 

Οι λογαριασμοί είναι στο όνομα Μπουζούκος Κωνσταντίνος

 

 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, μπορείτε να επιλέξετε και σε πόσες δόσεις θα γίνει η αποπληρωμή του ποσού. Για να διαπιστώσετε αν η πιστωτική/χρεωστική κάρτα σας, υποστηρίζετε από το σύστημα δόσεων μας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά.

 

Ακυρώσεις ή Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας εντός 10 ημερών από την παραλαβή της και να σας επιστραφεί το σύνολο της αξίας αυτής, εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής ή τυχών άλλων. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την parts4auto.gr με αποστολή Fax, τηλέφωνο ή e-mail.


Εάν αποφασίσετε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμά σας, θα σας ζητηθεί από την parts4auto.gr να επιστρέψετε τα προϊόντα που παραλάβατε αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική τους συσκευασία και με όλα τους τα συνοδευτικά εξαρτήματα(εάν υπάρχουν).
Προϊόντα που επιστρέφονται ελλιπή ή χτυπημένα/κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.
Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, θα εκδίδεται πίστωση στο όνομά σας, η οποία θα σας αποδοθεί στο λογαριασμό της Τράπεζας της οποίας μας έχετε υποδείξει. Η επιστροφή των χρημάτων θα αφορά το κόστος των προϊόντων και όχι των μεταφορικών ή λοιπόν εξόδων (τράπεζας κτλ). Εάν έχετε παραγγείλει ένα προϊόν σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα εν είδη προσφοράς, τότε θα σας ζητηθεί να επιστρέψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα που περιλαμβάνει η εν λόγω προσφορά.
Σε περίπτωση παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα (εντός 10 ημερών) και θα προβούμε σε επισκευή ή αντικατάσταση του προϊόντος με δικά μας έξοδα.
Η ανωτέρω εγγύηση ΔΕΝ καλύπτει ελαττώματα που προέκυψαν από ατύχημα, αμέλεια ή κακή/βίαιη χρήση.
Σε περίπτωση που παραλάβατε ένα προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει, πρέπει να μας ενημερώσετε εντός 10 ημερών, ώστε να προβούμε στην άμεση αντικατάσταση αυτού με δικά μας έξοδα.
Σε οποιαδήποτε περίπτωση, για να ασκήσετε το δικαίωμα της επιστροφής/αντικατάστασης θα πρέπει το επιστρεφόμενο προϊόν να είναι αχρησιμοποίητο, άφθαρτο, στην αυθεντική του συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα που το συνόδευαν. Προϊόντα που δεν καλύπτουν τα ανωτέρω ΔΕΝ θα αποζημιώνονται.
Πριν από οποιαδήποτε περίπτωση επιστροφής/αντικατάστασης προϊόντος θα πρέπει να προηγείται επικοινωνία σας με την parts4auto.gr

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη, ενώ το προϊόν πρέπει να παραδωθεί στο κατάστημα μας και όχι σε κάποιο σημείο όπου θα πρέπει να πάμε να το παραλάβουμε, όπως ταχυδρομείο - πρακτορείο ή μεταφορική.  

 

Όροι και προϋποθέσεις

Κάνοντας παραγγελία από το κατάστημα μας, με οποιονδήποτε τρόπο (τηλέφωνο - email - φαξ), συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις που μπορείτε να βρείτε εδώ 

 

Για καταστήματα που επιθυμούν έκδοση τιμολογίου, πριν κάνετε παραγγελία, παρακαλούμε στείλτε μας ένα πρόσφατο τιμολόγιο και την έναρξη εργασιών με φαξ στο 2106666146 ή e-mail στο info@parts4auto.gr